Virksomheden og historien bag

Den første lastbil

Juni 1974 købte Leif sin første lastbil, Hanomag, i en alder af blot 20 år og startede som vognmand i sin fritid.

1985 investerede Leif i en Bedford lastbil. Herefter købte han et koben og var dermed nedbryder - så købte han en skovl og grundstenen for at skulle være entreprenør var hermed lagt. Han startede sit første firma, som hed Entreprenør Leif Pedersen. Dette firma eksisterer stadig, men har dog et begrænset virke.

 

 

Op gennem 90'erne blev anlægs- og jordarbejde en større del af aktiviteterne samt antallet af ansatte steg støt.

1998 blev aktiviteterne udvidet med kloak- og betonarbejder.

I efteråret 2004 blev samtlige aktiviteter overtaget af det nystiftede selskab: Leif Pedersen Entreprise ApS. Firmaet `Entreprenør Leif Pedersen´ eksisterer stadig og ejer bygningerne hvor Leif Pedersen Entreprise fungerer fra.

Frem til 2007 kunne man købe brugte bygge-materialer på pladsen i Havredal - ved "Nedbryder-kongen i Havredal" lød det i lokale folkemunde. 

Firmaet havde kontor på 12 m² i privathuset - der var op til 4 m/k på kontoret, når Leif selv var hjemme.

Det begyndte at blive for småt med plads og i løbet af 2009 blev der bygget nyt kontor på den anden side af gårdspladsen. Så blev der bedre plads til beregningerne - 70m² kontor med integreret køkken og møderum, toilet og mindre arkiv.

I dag (pr. August 2017) har Leif 15 ansatte, hvoraf 2 sidder på kontoret i Havredal. Leif fører selv tilsyn med pladserne rundt omkring i Danmark, men finder dog en gang imellem tid til at sidde bag skrivebordet i Havredal.

Billede (til højre): Kloakmanden - er vores eget påfund til firma-gave. Den er lavet af kloak-stumper hallen (ubrugte, hvis vi kan li´ jer) og er tit fyldt med snolder, en flaske eller .... 

Den 1. januar 2018 overtog Kent Schøler Jacobsen firmaet og

viderefører det under navnet Leif Pedersens Eftf. ApS

 

 

Annonce i Karup ugeavis uge 11.2018