Anlægsstruktører, kloakmestre og rørlæggere søges:

Har du erfaring med arbejdet med jord og kloakopgaver. Er dine hænder skruet godt på. Kan du lide en alsidig hverdag, hvor du samarbejder tæt med dine kollegaer om løsningen af arbejdsopgaverne? Så er det dig vi mangler.

Hvem er vi?

Leif Pedersens Eftf. er en mellemstor entreprenør og aut. kloakmestervirksomhede med base nær Karup i det midtjyske. Vi har en åben og uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelse, samtidig er vores beslutningsprocesser smidige, det gør at der er kort fra tanke til handling. Hos os har vi fagligt dygtige kollegaer og et godt sammenhold.

Godt samarbejde og varierede arbejdsopgaver:

Vi søger anlægsstruktører, rørlæggere eller andet godtfolk på samme niveau, som har lysten til at indgå i vores team.

Dit arbejde vil foregå i sjak, med reference til en af vores projektledere eller formænd. Derfor er det vigtigt, at du besidder gode samrbejdsevner og trives i en hverdag med tæt samrbejde med dine kollegaer. I dagligdagen er du med til at planlægge og løse opgaverne, hvorfor det kræver erfaringen med jord og kloakarbejde. Vi udfører primært mindre fagentrepriser til større totalentrepriser, indenfor det offentlige og erhverv.

Da kvaliteten i vores arbejde er vigtigt for os, har vi brug for selvstændige kollegaer, der sætter en ære i at udføre og aflevere et godt stykke arbejde.

Afhængig af projekternes karakter og geografi kan der være projekter, hvor du ligger ude og bor på pladsen eller hvor du kører hjem til fyraften, da vi arbejder i hele Danmark.

En afveklende arbejdsdag

Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed. Vi har fokus på at udvikle og uddanne vores medarbejdere. Du vil få et job, hvor det er muligt at præge din egen udvikling. Hos os får du frihed under ansvar. Øvrige ansættelsesvilkår ifølge bygge og anlægssoverenskomsten.

Vi forventer at du har erfaring inden for jord, kloak og anlægsarbejde. Desuden ser vi gerne, at du har gennemført kloaktrin 1 og 2. Gyldigt kørekort er et krav.

Lyder det som noget for dig?

For nærmere information kontrakt Tina Johansen på tlj@lpeftf.dk eller 54 55 33 93

Ansøgninger sendes til info@lpeftf.dk

Vi afholder løbende samtaler.